Norsk
Deutsch
English

Campingplass

Flø Feriesenter har oppstillingsplass, med straum, for 20 - 30 vogner og bilar. Mesteparten av campingområdet ligg på ei grasslette heilt nede ved sjøen/stranda. På det meste er det 150 m å gå til sanitærbygget og kiosken.

Sanitærbygget har dusjer og vasker, vaskemaskin og tørketrommel. Her finn du også kjøkkenet med spiseplass. Kiosken/resepsjonen ligg i same bygg. Her er eit enkelt utvalg av matvarer, is og snacks. Kiosken er berre åpen i hovudsesongen. Like ved sanitærbygget er det tømestasjon for campingvogner og bilar.

Det er kort avstand til stranda som ligg rett nedanfor hyttene. Her er det flott kvit sand og langgrunt. Flott for barna å bade og leike under oppsyn. Ynskjer ein å låne redningsvest kan ein gjere det i resepsjonen. For dei litt eldre og vågale er det fint å stupe/hoppe frå enden på moloen.

booking

Grillplass

Like nedanfor sanitærbygget, delvis hengande over havna finn ein grillplassen. Der er det ein stor utegrill og sitjeplassar. Ein perfekt plass om fangsten skal tilbereiast utandørs.

Photos: Per Eide Studio